www.rosland.dkwww.rosland.dkwww.rosland.dk

Home  |  Til festen  |  Til børn  |  På plejehjem  |  Julemanden  |  Links

Lirekasseunderholdning til festen
- med eller uden stort trommesæt

Når lirekassemanden kommer bli`r der fest i gaden, sådan sagde man engang, og det gælder stadig når JØRGEN ROSLAND ankommer med sin ven aben Mozart, eller med sin flotte lirekasse med 64 orgelpiber samt et udvalg af flere hundrede melodier, og monteret med stort selvspillende trommesæt, 7 forskellige slags slagtøj, fordelt på begge sider af lirekassen. Disse funktioner er kopieret fra den gamle Berliner lirekasse tradition, og som helhed lyder det som et helt orkester, der spiller med meget stor effekt, som udelukkende frembringes med luft fra luftbælg og håndsving.

Lirekassen egner sig til alle festlige lejligheder, fødselsdage, jubilæer og som morgenmusik til sølv og guldbryllupsfester. Også til byfester og indkøbscentre bliver lirekassen flittigt benyttet, da den kan komme rundt overalt på området.

Til PRIVAT FESTER kan lirekassen benyttes med eller uden trommesæt, og JØRGEN ROSLAND kan også skrive meget personlige sange med festlige illustrationer specielt til lejligheden.
Melodierne som benyttes er de gode gamle som vi alle kender, men også et stort udvalg af nye danske melodier kan lirekassen byde på.

FESTENS HOVEDPERSON får medalje og evt. diplom, når vedkommende har været oppe og spille på lirekassen, medens gæsterne smider småmønter til ”lirekassemanden”, som jo selvfølgelig til lejligheden har lånt lirekassemandens jakke og høje hat.
Hele underholdningsforløbet bindes, mellem sangene, sammen med personlige og sjove historier om hoved personen, samt andre festlige historier og indslag.


Klik på foto for at se det i stort format.

Jørgen Rosland -  LIREKASSE ENTERTAINER OG JULEMAND, Lindehjørnet 38, 2605 Brøndby 
Tlf. 36 30 40 47 / Mobil 20 11 00 46   |   Kontakt pr. E-mail© 2002 Jørgen Rosland.   
Kontakt til Webmaster - sidst opdateret 17.03.2013